Shadow Belgium

Persbericht Roeselaere 24/01/2010

DE LUXE VAN LINNEN
Nieuwe stoffen, dessins en diensten bij Inside
Op Intirio 2011 krijgen bezoekers de linnencollectie Nonchalence te zien, het nieuwe paradepaardje van Inside. In avant-première toont Inside ook zijn nieuwe Business to Business website en stelt het in wereldpremière de presentatietool van de toekomst voor. Tenslotte zijn er nieuwe stoffen van Essential Pure Classic en Midnight Sun en ook een hele rits nieuwigheden binnen Casamia.


Nonchalence, de luxe linnencollectie
Dankzij zijn expertise in confectie is Inside er echt in geslaagd linnen tot mooie ogende en heel chique gordijnstoffen te verwerken.

Vanaf nu kunnen consumenten op zoek naar stijlvolle raamdecoratie dus eveneens opteren voor een ecologisch alternatief. Want door hun natuurlijke samenstelling zijn Nonchalence gordijnen bijzonder milieuvriendelijk.

Door het linnen vallen de gordijnen ook veel losser en stijlvoller dan andere gordijnen. Bovendien zijn de kleuren allemaal heel natuurlijk en bijzonder commercieel.

Nonchalence wordt met andere woorden dé te volgen trend van dit jaar, een puur product dat pure klasse ademt.


Wereldpremière op Intirio 2011
Inside liet een nieuwe, revolutionaire productpresentatie ontwikkelen waarmee winkeliers heel makkelijk hun enorme stoffenaanbod kunnen tonen.

Inside verdelers moeten zo niet langer investeren in grote standees of ander zwaar POS-materiaal maar laten hun klanten alles simpel zien op een heel beperkte ruimte.

In de geheime ruimte van Inside ontdekken bezoekers deze presentatietool van de toekomst waarmee Inside weer de toon binnen de interieurwereld zet. 


Cascade en Silk Mood, nieuw bij Casamia
Ook Casamia Colori pakt uit met twee nieuwe stoffen, dessins en een nieuwe tool, alles door Inside zelf ontwikkeld en uniek binnen de gordijnenwereld.De Cascade is een stof met canvaslook die erg lijkt op katoen. Daardoor heeft die meer structuur dan de andere Casamia Colori stoffen en een nog exclusievere look.Inside ontwikkelde daarnaast Silk Mood, een compleet nieuwe printstof met zijdelook die voor dat extra levendig effect zorgt. Er zijn ook een hele reeks nieuwe dessins die de klant nu nog extra mogelijkheden bieden. Ondanks die waaier van enorm verschillende stoffen zijn alle kamerhoge, 100% polyester stoffen van Casamia Colori makkelijk wasbaar en krimpvrij.

Via de handige webtool stellen consumenten in geen tijd zelf hun ontwerp samen én vragen ze een staal aan.

Dankzij Casamia Colori en deze nieuwe tool wordt het personaliseren van interieurs nu nog makkelijker.


Eenvoudig online bestellen via BtB website
Op Intirio maakt het grote publiek kennis met de nieuwe Business to Business website die voor nog meer gebruiksgemak en efficiëntie zorgt.

Inside verdelers geven zo via een speciale module hun bestellingen sneller en zonder fouten in. Zo wordt het hele bestelproces zowel voor de verdeler als voor Shadow Belgium sterk vereenvoudigd en verbeterd.

Met de persoonlijke login kan de Inside dealer niet alleen bestellingen plaatsen, maar komt hij ook echt thuis bij Inside met extra info over de firma, alle producten en hun technische fiches.

Daarnaast zijn er ook een aantal tools die de klantenservice nog verhogen waaronder rechtstreekse contactgegevens voor de verschillende afdelingen en een online vragenpagina. Alles voor nog meer comfort voor onze klanten!


Midnight Sun nog transparanter
Binnen Midnight Sun presenteert Inside een nieuwe voilecollectie die nog transparanter is.Deze hedendaagse voiles hebben een natuurlijke structuur en zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren zoals hout, brons en zwart. De mix van natuurlijke met synthetische vezels waarborgt dat de stoffen kleurecht blijven maar ook krimpvrij en dus wasbaar zijn.Doordat de stoffen tot 3 meter of breder gaan, kunnen ze optimaal afgewerkt worden voor ieder interieur.


Essential Pure Classic meer stoffen
Op Intirio 2011 onthult Inside verschillende stoffen van Essential Pure Classic.

Door de afwisseling van glanzende en gewone stof verkrijgt men een structuurstof met een bijzonder stijlvol resultaat, perfect voor een luxueus leven.

Net zoals de andere stoffen zijn ze gemaakt van 100% polyester, en kunnen ze dus gewassen worden zonder dat ze krimpen.


... de meest bijzondere Intirio ervaring
Het belooft opnieuw een heel boeiende Intirio 2011 te worden bij Inside met een hele reeks nieuwigheden voor raamdecoratie.

Maar speciaal voor Intirio 2011 zorgde Inside daarnaast een bijzondere ervaring, enkel voor onze klanten en speciale genodigden. Personen met een uitnodiging krijgen hun toegangspas op de productstand en ontdekken zo extra Inside innovaties.

Een select publiek geniet hier exclusief van onder andere de nieuwe linnencollectie Nonchalence en de Inside productpresentatie van de toekomst.